Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen retour te sturen na ontvangst, zonder opgave van reden. Indien het om een complete bestelling gaat krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bunny Care NL geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via bunnycareNL@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Voorwaarden:

– Het product is binnen 14 dagen na melding naar ons mailadres bij ons terug op locatie.

-  Sale items mogen niet retour.
– Het product is ongeopend en/of er is geen sealing verbroken.

- Artikelen die in elkaar gezet zijn mogen niet retour. Evenals het niet meer in de doos past.

- Let op: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of als het pakket kwijt is.
– Bij beschadiging aan het product of verpakking bij terugkomst wordt er een mindering berekend in waarde.
– De verzendkosten van uw adres naar ons adres zijn voor eigen rekening. U dient een verzendlabel te halen die hem bij ons aan huis ook afleveren. (dus geen afhaalpunt)
– Wij storten het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product/pakket terug op uw rekening.

 

Schade
Schade aan producten dienen binnen 48 uur gemeld te worden via de mail met bijgevoegde foto's. Let op, verzending is altijd op eigen risico.