Vakantie pension

 

Beschikbaarheid:

* Het hele jaar zijn wij geopend!

* 27 april tot 13 mei is het pension binnen volgeboekt.

* 24 juli t/m 14 september. Niet meer beschikbaar, we zijn volgeboekt

 

Pension

Een aantal dagen/weken op vakantie en opzoek naar een konijnkundige oppas? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Met mijn jaren ervaringen met konijnen, opleiding gediplomeerd konijnentrimmer, opleiding gediplomeerd konijngedragsadviseur, dierenartsassistente als beroep en nog veel meer certificaten zitten uw konijnen hier altijd goed.

 • De konijnen zijn gevestigd in een groot binnen/buiten hok met daaraan een grote ren.
 • In de zomer voor binnen konijnen: Mocht het weer het toelaten en ze zijn het gewend om buiten te komen dan gaan ze natuurlijk lekker even daar ook de pootjes strekken op het gras, wij beschikken namelijk over een aantal puppy rennen. 
 • Uw konijnen krijgen 1x per dag de brokjes van Beaphar care plus of science selective. Ook krijgen ze elke dag groenten mits ze hieraan gewend zijn. Voorafgaand aan het pension nemen wij even samen door wat ze thuis al krijgen van u.
 • Het hok wordt minimaal 2 keer per week verschoond. Het toiletje wordt iedere dag verschoond.
 • Het is ook mogelijk om uw konijn(en) door mij te laten trimmen tijdens het verblijf in het pension. Ook voor kortharige rassen die problemen hebben met de rui kan ik tijdens het verblijf daardoor behandelen. Ook is het mogelijk om de nagels te laten knippen (dit zit standaard in de trimbehandeling, maar mocht een trimbehandeling niet nodig zijn kan er ook gekozen worden voor alleen het knippen van de nagels). Zie voor prijzen en informatie het kopje 'trimsalon'.

 

Wilt u een verblijf boeken?

Wilt u uw konijn(en) bij ons laten logeren? Wilt u ons dan een e-mail sturen (bunnycareNL@hotmail.com) of een bericht naar onze facebook pagina: Bunny Care met daarin vermeld:

 • De grootte van uw konijn(en)
 • De data die u bij ons wilt boeken.
 • Let op: wij ontvangen alleen konijnen in ons pension als ze volledig gevaccineerd zijn en een vaccinatieboekje/paspoortje hiervan hebben. Dit graag even aangeven in de e-mail.
 • Of uw konijn(en) gezond zijn en/of medische hulp nodig hebben.
 • Zowel binnen konijnen als buiten konijnen zijn welkom.

 

Voorwaarden

 • Als er data zijn vastgezet wordt er een factuur gestuurd en die dient binnen 5 werkdagen betaald te worden om het pension officieel te reserveren.
 • Let op! voor de zomervakantie geldt: het kan geannuleerd worden. Echter als dit meer dan 4 weken voor het verblijf is. Binnen de 4 weken gelden onderstaande regels. Tot 4 weken voor het verblijf annuleren wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Binnen 2 weken voor start van het verblijf dan wordt het gehele bedrag in rekening gebracht gezien wij de plek gereserveerd hebben gehouden voor uw dier(en).Vaccinatie tegen RHD1, RHD2 en Myxomatose is verplicht in het pension. Wilt u het vaccinatiebewijs/paspoort meenemen
 • Bunny Care NL gaat naar een dierenarts bij twijfel over de gezondheid van uw konijn(en). Kosten van het consult en medicatie zijn voor rekening van de eigenaar;  dit wordt achteraf in rekening gebracht. Ik probeer altijd eerst met u contact op te nemen. Maar bij spoed kan dit niet altijd.
 • Bunny Care NL kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor het ziek worden of het overlijden van uw konijn(en).
Verblijf in het pension Prijs
1 konijn per dag € 10
2 konijnen per dag €12,50
Toeslag medicatie, dwangvoer, wondverzorging bij elkaar €5 per dag
1 cavia per dag €10
2 cavia's in hetzelfde verblijf per dag €12.50
1 hamster per dag (Wel eigen hok mee) €5